Navigation close button

Gustări cu surprize :)

Desene Dorin Mereuta

E vară. A început și vacanța copiilor – perioadă în care tot timpul e pentru joacă.

Copiii vor avea nevoie de multă energie și vor solicita deseori gustări: fructe, dulciuri, biscuiți, bomboane etc. Ei nu întotdeauna înțeleg care e gustarea sănătoasă, care nu merită a fi consumată. Pentru a le oferi gustări de calitate, vă propunem covrigeii integrali. Clasici sau cu scorțișoară – covrigii din făină integrală sunt o adevărată salvare, inclusiv pentru a le duce buneilor în a căror îngrijire vor fi copiii.

Covrigeii sunt preparați din ingrediente ”curate”. Sunt sățioși și dulci, copți din făină integrală și îndulciți cu miere. Fără grijă îi puteți comanda online aici și le puteți oferi copiilor! Iar dacă sunt păstrați în pungă conform condițiilor indicate pe ambalaj, atunci se vor menține proaspeți câteva săptămâni la rând.

Și dacă tot este timpul pentru joacă mai avem un BONUS educativ pentru cei care citesc acest articol. Aveți ocazia să descărcați un caiet de colorat pentru copii cu vârsta prescolară, care reprezintă „drumul pâinii”.

Fiecare imagine ilustrează o etapă din lungul drum al pâinii care ajunge pe mesele noastre. Colorând aceste imagini veți găsi niște cifre ascunse ce vă vor ajuta să restabiliți firul poveștii.

Aștetăm cu mare drag să ne trimiteți poze sau să ne etichetați pe Instagram și Facebook cu rezultatele voastre și povestea pe care ați gândit-o împreună cu copii voștri 🙂

Descărcați desenele de aici ⬇️